fbpx
sotilo_tires_logo

Z dniem 25 maja 2018 r. zmieniają się obowiązujące przepisy z zakresu ochrony danych osobowych w związku z wejściem w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

 

Administrator Danych Osobowych:

SOTILO JANUSZ KARPIŃSKI , Kokotów 103, 32-002 Węgrzce Wielkie, NIP: 6831342261

 

Uzyskanie informacji o przetwarzaniu danych osobowych:

W sprawach związanych z ochroną danych mogą Państwo kontaktować się z nami pod adresem siedziby pisemnie lub pod adres e-mail: sotilotires@interia.pl.

 

Pozyskiwanie danych:

Pozyskujemy dane osobowe w celach marketingowych oraz prowadzenia statystyk poprzez pliki cookies i Google Analytics oraz z wykorzystaniem formularza kontaktowego. Archiwizujemy dokumentację m.in. umowy i dokumenty rozliczeniowe.

 

Przechowywanie danych:

Dane przechowujemy zgodnie z prawem do wycofania zgody przez klienta.

 

Przetwarzanie danych:

Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania. W tym celu prosimy o kontakt pod adresem e-mail: sotilotires@interia.pl.

Mają Państwo również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w szczególności gdy uznają Państwo, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

W czym możemy pomóc?
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram